Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAKIRKÖY SON DAKİKA...

BAKIRKÖY 18.01.2021 - 00:51, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY SON DAKİKA...

Tarafımıza ulaşan bir son dakika iddiaya göre; 1600 kişi fazladan çalıştıran (Kerimoğlu’nun bizzat kendi açıklaması) Bakırköy Belediyesi, başta Yunus Emre Çalışanları olmak üzere yaklaşık 500 personel için KÇÖ’ye ( Kısa Çalışma Ödeneği ) başvurdu. Çalışanların maaşlarını ödemekte büyük sıkıntı yaşadığı için bu yola başvurduğu iddia edilen Bakırköy Belediyesinin son uygulaması, bu kış gününde işçileri çok endişelendirdi. 2021 yılında bambaşka bir Bakırköy Belediyesini ve Kerimoğlu’nu göreceğimizin ilk sinyali geniş çaplı KÇÖ’ye gidilmesi olabilir. Çünkü, KÇÖ İşten çıkarmanın farklı metodudur. Konuyla ilgili gelişmeleri ve net sayıları sizlere için araştıracağız.  

Tarafımıza ulaşan bir son dakika iddiaya göre; 1600 kişi fazladan çalıştıran (Kerimoğlu’nun bizzat kendi açıklaması) Bakırköy Belediyesi, başta Yunus Emre Çalışanları olmak üzere yaklaşık 500 personel için KÇÖ’ye ( Kısa Çalışma Ödeneği ) başvurdu.
Çalışanların maaşlarını ödemekte büyük sıkıntı yaşadığı için bu yola başvurduğu iddia edilen Bakırköy Belediyesinin son uygulaması, bu kış gününde işçileri çok endişelendirdi.

2021 yılında bambaşka bir Bakırköy Belediyesini ve Kerimoğlu’nu göreceğimizin ilk sinyali geniş çaplı KÇÖ’ye gidilmesi olabilir. Çünkü, KÇÖ İşten çıkarmanın farklı metodudur. Konuyla ilgili gelişmeleri ve net sayıları sizlere için araştıracağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.