Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY İSTANBUL CADDESİNDE YILAN HİKAYESİNE DÖNEN İNŞAAT…

BAKIRKÖY 25.05.2021 - 15:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY İSTANBUL CADDESİNDE YILAN HİKAYESİNE DÖNEN İNŞAAT…

Bakırköy Belediyesi, Ateş Ünal Erzen döneminde 550 milyon tl. borç batağına sokulmuş ve hiç hizmet yapılamaz duruma gelmişti. 2014 yılında Erzen’in yerine aday gösterilip seçilen Başkan Kerimoğlu ise, Belediyecilik konusunda hiç sınıfta kalarak, iki dönemdir sadece iktidarın sahilimiz başta olmak üzere diğer inşaatlarına ruhsat verip yardımcı olmaktan başka hiç bir hizmet gerçekleştiremedi ve sürekli Bakırköylüden eleştiri aldı. Bildiğiniz üzere, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine aşırı bağlı olan Bakırköy halkı tüm hatalara ve yolsuzluk iddialarına rağmen ikinci kez kerhen yine Kerimoğlu’nu oyu azaltarak seçti. Seçimden sonra hiç bir hizmet yapamayan Bakırköy Belediyesine, Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç'in de yoğun çabaları ve Muhtarlarla, halkın yoğun talepleri sonucunda İBB, ilçemizde tam destek vermeye başladı. Öncelikle Marmaray çalışmalarında hasar gören Kartaltepe Mahallesinin alt yapısı onarılarak taşkınlar önlendi, İstanbul Caddesi’nin yeniden düzenlenmesi işine başlandı. Ancak en fazla bir iki ayda bitirilebilecek bu iş, 18 aydır sürüncemede… Her gün bu iş konusunda yeni yavaşlatmalar, yeni bahaneler, 2 işçi öldü iddiaları ve her gün uzayan, esnafın rızkına mani olan manzaralar. BU UZAMALAR VE SONUCUNDA YIPRATMAYA DÖNÜŞEN BAHANELER İMAMOĞLU’NUN BİR TÜRLÜ DEĞİŞTİREMEDİĞİ, YA DA HEMŞEHRİSİ OLARAK KIYAMADIĞI TARİKAT MENSUBU YÖNETİCİ VE İŞÇİLERDENMİ KAYNAKLANIYOR, YOKSA İŞİ ALAN TUNCELİLİ MÜTEAAHİTTEN Mİ Buna biz sivil Toplum Kuruluşları olarak cevap arıyoruz. Ama şu da bir gerçek ki, iyi niyetle başlayan bu hizmet şu anda bir YIPRATMA TUZAĞI OLARAK KULLANILIYOR. Bazı Kaşarlı siyaset simsarları pis pis sırıtarak Bakırköylülere diyorlar ki " Siz daha oy verin verin, bunların BECERİKSİZ olduğunu gözlerinizle böylece görürsünüz işte." Bakırköy halkı her iki partiden de, oy verdiklerinden de her biçimde cezalandırılmış oluyor böylece. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE SİYASET VE HİZMET ANLAYIŞINA, YAZIKLAR OLSUN.    Bakırköylü 2004’ten bu yana 69 katrilyonluk arazi ve mal varlığıyla bütçe değerini kaybetti, ama hem belediye Başkanları hemde iktidar müteahhitleri zenginleşip büyüdüler. Bu nasıl bir siyaset yâda muhalefet anlayışıdır, Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır anlayamadık gitti. Bugün geldiğimiz noktada Bakırköy hem SAHİPSİZ, hem TALİHSİZ, hemde variyetinin yarısından fazlasını kaybetmiş yoksulluğa doğru gider bir durumda. Sayın İmamoğlu’nun da kocaman bir Balon olduğu ortaya çıkmış durumda. İçi boş, vizyonsuz bir balon. Ülker DURUKAN  

Bakırköy Belediyesi, Ateş Ünal Erzen döneminde 550 milyon tl. borç batağına sokulmuş ve hiç hizmet yapılamaz duruma gelmişti.

2014 yılında Erzen’in yerine aday gösterilip seçilen Başkan Kerimoğlu ise, Belediyecilik konusunda hiç sınıfta kalarak, iki dönemdir sadece iktidarın sahilimiz başta olmak üzere diğer inşaatlarına ruhsat verip yardımcı olmaktan başka hiç bir hizmet gerçekleştiremedi ve sürekli Bakırköylüden eleştiri aldı.

Bildiğiniz üzere, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine aşırı bağlı olan Bakırköy halkı tüm hatalara ve yolsuzluk iddialarına rağmen ikinci kez kerhen yine Kerimoğlu’nu oyu azaltarak seçti.

Seçimden sonra hiç bir hizmet yapamayan Bakırköy Belediyesine, Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç'in de yoğun çabaları ve Muhtarlarla, halkın yoğun talepleri sonucunda İBB, ilçemizde tam destek vermeye başladı.

Öncelikle Marmaray çalışmalarında hasar gören Kartaltepe Mahallesinin alt yapısı onarılarak taşkınlar önlendi, İstanbul Caddesi’nin yeniden düzenlenmesi işine başlandı.

Ancak en fazla bir iki ayda bitirilebilecek bu iş, 18 aydır sürüncemede… Her gün bu iş konusunda yeni yavaşlatmalar, yeni bahaneler, 2 işçi öldü iddiaları ve her gün uzayan, esnafın rızkına mani olan manzaralar.

BU UZAMALAR VE SONUCUNDA YIPRATMAYA DÖNÜŞEN BAHANELER İMAMOĞLU’NUN BİR TÜRLÜ DEĞİŞTİREMEDİĞİ, YA DA HEMŞEHRİSİ OLARAK KIYAMADIĞI TARİKAT MENSUBU YÖNETİCİ VE İŞÇİLERDENMİ KAYNAKLANIYOR, YOKSA İŞİ ALAN TUNCELİLİ MÜTEAAHİTTEN Mİ Buna biz sivil Toplum Kuruluşları olarak cevap arıyoruz.

Ama şu da bir gerçek ki, iyi niyetle başlayan bu hizmet şu anda bir YIPRATMA TUZAĞI OLARAK KULLANILIYOR.

Bazı Kaşarlı siyaset simsarları pis pis sırıtarak Bakırköylülere diyorlar ki " Siz daha oy verin verin, bunların BECERİKSİZ olduğunu gözlerinizle böylece görürsünüz işte."

Bakırköy halkı her iki partiden de, oy verdiklerinden de her biçimde cezalandırılmış oluyor böylece.

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE SİYASET VE HİZMET ANLAYIŞINA, YAZIKLAR OLSUN.   

Bakırköylü 2004’ten bu yana 69 katrilyonluk arazi ve mal varlığıyla bütçe değerini kaybetti, ama hem belediye Başkanları hemde iktidar müteahhitleri zenginleşip büyüdüler.

Bu nasıl bir siyaset yâda muhalefet anlayışıdır, Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır anlayamadık gitti. Bugün geldiğimiz noktada Bakırköy hem SAHİPSİZ, hem TALİHSİZ, hemde variyetinin yarısından fazlasını kaybetmiş yoksulluğa doğru gider bir durumda.

Sayın İmamoğlu’nun da kocaman bir Balon olduğu ortaya çıkmış durumda. İçi boş, vizyonsuz bir balon.

Ülker DURUKAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.