Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'DE TEHDİT-DARP...

BAKIRKÖY 12.01.2022 - 19:18, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY'DE TEHDİT-DARP...

CHP’li Bakırköy belediye meclis üyesi Gökmen Yıldırım hakkında korkunç iddia…
Gazetemize ulaşan iddialara göre, Yeşilköy Mahallesi Ahmet İsvan sokakta bulunan apartmanda oturan Doğan Yıldırım isimli vatandaşın evi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kentsel dönüşüme girdi. Binada ki daire sahiplerine evlerini tahliye etmeleri için, 19/11/2021 tarihinden başlamak üzere iki ay süre tanındı. İddia sahibi Doğan Yıldırım oturdukları evi tahliye edip taşınma hazırlıkları yaparken, 28/12/2021 tarihinde daha önce binadaki diğer dairelerin kapı-pencerelerini söken İ. Harfiyat Yıkım Firması çalışanları tekrar binaya gelerek Yıldırım’ın suyunu-elektriğini ve sabit telefon hattını kestiler. Doğan Yıldırım duruma itiraz edince de kendisini darp ettiler. Bu olaydan sonra doktordan darp raporu alarak savcılığa suç duyurusunda bulunan Doğan Yıldırım isimli vatandaş, adliyeye verdiği şikâyet dilekçesinde; binanın müteahhidinin belediye meclis üyesi Gökmen Yıldırım’ın babası olduğunu, yaklaşık yedi kişi tarafından darp ve tehdit edildiği olayda CHP’li meclis üyesi Gökmen Yıldırım’ın kendisine saldıranları kışkırttığını beyan etti. 29/12/2021 tarihinde de yine yıkım için gelenlerin tacizine maruz kaldığını ve hem emniyet hemde zabıtaları durumdan haberdar ettiğini şikayet dilekçesinde belirten Yıldırım şimdi adaletin biran önce tecelli etmesini bekliyor. CHP’li belediye meclis üyesi Gökmen Yıldırım’a telefonla ulaşarak kendisine konuyu ilettim. Bana, ‘’Öncelikle iddia da bulunan şahıs evin sahibi değildir. Tapuda evin sahibi olarak M. H. İsimli bir bayan gözükmektedir. Ayrıca bu şahıs nasıl bir beklenti içindedir bilmiyorum ama bana telefon açarak hakaretler etmiştir. Ben ve ailem bugüne kadar yasal olmayan hiçbir iş yapmadık-yapmayacağız. Olay çıkarıp bunu farklı mecralara çekmeye çalışan şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum’’ dedi. Her iki tarafın iddiaları yüce adelet tarafından araştırılacak ve doğru mutlaka ortaya çıkacaktır.  
CHP’li Bakırköy belediye meclis üyesi Gökmen Yıldırım hakkında korkunç iddia…

Gazetemize ulaşan iddialara göre, Yeşilköy Mahallesi Ahmet İsvan sokakta bulunan apartmanda oturan Doğan Yıldırım isimli vatandaşın evi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kentsel dönüşüme girdi. Binada ki daire sahiplerine evlerini tahliye etmeleri için, 19/11/2021 tarihinden başlamak üzere iki ay süre tanındı.

İddia sahibi Doğan Yıldırım oturdukları evi tahliye edip taşınma hazırlıkları yaparken, 28/12/2021 tarihinde daha önce binadaki diğer dairelerin kapı-pencerelerini söken İ. Harfiyat Yıkım Firması çalışanları tekrar binaya gelerek Yıldırım’ın suyunu-elektriğini ve sabit telefon hattını kestiler. Doğan Yıldırım duruma itiraz edince de kendisini darp ettiler. Bu olaydan sonra doktordan darp raporu alarak savcılığa suç duyurusunda bulunan Doğan Yıldırım isimli vatandaş, adliyeye verdiği şikâyet dilekçesinde; binanın müteahhidinin belediye meclis üyesi Gökmen Yıldırım’ın babası olduğunu, yaklaşık yedi kişi tarafından darp ve tehdit edildiği olayda CHP’li meclis üyesi Gökmen Yıldırım’ın kendisine saldıranları kışkırttığını beyan etti. 29/12/2021 tarihinde de yine yıkım için gelenlerin tacizine maruz kaldığını ve hem emniyet hemde zabıtaları durumdan haberdar ettiğini şikayet dilekçesinde belirten Yıldırım şimdi adaletin biran önce tecelli etmesini bekliyor.

CHP’li belediye meclis üyesi Gökmen Yıldırım’a telefonla ulaşarak kendisine konuyu ilettim. Bana, ‘’Öncelikle iddia da bulunan şahıs evin sahibi değildir. Tapuda evin sahibi olarak M. H. İsimli bir bayan gözükmektedir. Ayrıca bu şahıs nasıl bir beklenti içindedir bilmiyorum ama bana telefon açarak hakaretler etmiştir. Ben ve ailem bugüne kadar yasal olmayan hiçbir iş yapmadık-yapmayacağız. Olay çıkarıp bunu farklı mecralara çekmeye çalışan şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum’’ dedi.

Her iki tarafın iddiaları yüce adelet tarafından araştırılacak ve doğru mutlaka ortaya çıkacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.