Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'DE COVID 19 ENDİŞESİ...

BAKIRKÖY 15.07.2020 - 15:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY'DE COVID 19 ENDİŞESİ...

‘’Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur.’’ Bakırköy'de yaşadığımız bunca olumsuzlukların izahı olarak kayıtlara geçsin lütfen…
Gün geçmiyor ki Bakırköy’de yeni bir sorunla karşılaşmayalım. Bakmayın siz yüzümüzün güldüğüne, yaşanan sorunlar yüzünden aslında içimizde Müslüm baba konser veriyor. Bakırköy Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısında 2019 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Belediye Başkanı Kerimoğlu belediyenin15 milyon dolar borcu olduğunu söyledi. Daha sonra söz alan yardımcısı Taşkın Toprak ise, ‘’Bize gelişi 15 milyon, 225 milyondan aşağısı kurtarmaz’’ diyerek başkanı yalanladı. Bunun üzerine söz alan AK Parti sözcüsü ise, ‘’sırf 900 milyon TL. borç 2019’da vardı, belediyenin şu an borcu1 katrilyondur’’ dedi. Parasızlıktan tuvalet kağıdı bile alamayan, 5 yıldır tek bir projeyi dahi hayata geçiremeyen Bakırköy Belediyesinin borcu, başkan yardımcısı Taşkın Toprak’ın da açıkladığı gibi 225 milyondur… ama DOLAR olarak.   Bakırköyspor Vakfı, yıkılan arazisi üzerinde belediyenin değil vakfın söz sahibi olduğunu belirterek mahkemeye müracaat etmişti. Bakırköy 5. Sulh Hukuk Mahkemesi ise vakfı haklı bularak bütün tenis kortu, kapalı spor salonu, açık alan ve diğer kısımlar üzerindeki alanlara, belediyenin müdahalesinin mennine ve fazlaya ilişkin taleplerinin de reddine karar vermişti.   Kararı istinafa taşıyan Bakırköy Belediyesi’nin itirazını ret eden mahkeme, söz konusu alanların Bakırköyspor Vakfı’na devrine karar vermiş. Yani yer önce vakfındı, sonra belediyenin oldu, sonra yeniden vakfa geçti. www.yurthaberajansi.com da haberi okuyunca aklıma, rahmetli Aziz Nesin’in ‘’Ağam o zaman biz bu b*ku niye yedik’’ öyküsü geldi. Bakırköylüler belki unutmuştur, iki taraf arasında rant savaşı yaşanırken olan zavallı garibim işçiye oldu ve ekmek parası için orada bulunan işçi başına aldığı darbe sonucu şehit düştü. Burayla ilgili yaşanacak olan süreci özellikle takip edecek, gelişmelerden sizleri de haberdar edeceğim.   Geçtiğimiz günlerde sn. Bülent Kerimoğlu’nun da COVID 19’a yakalanmış olduğunu öğrendim. Öncelikle, kendisine ve değerli ailesine büyük geçmiş olsun. Anneler gününde 40.000 hediye dağıtan başkana hastalık geçirmesine rağmen sorumsuzca davrandığı için çok kızgınım. Anneler şu an, ''acaba bizede corona bulaşmış mıdır'' diye endişeli. Virüs bile,’’yav bu başkan neden bu kadar sorumsuzca davranıyor, yoksa bende mi bir problem var’’ diye kendini sorgulamıştır. Bu arada Kerimoğlu’nun, Canan Kaftancıoğlu ve diğer muhalifleriyle çok sık görüşmeye başlamasına anlam verememiş, hatta Canan hanımla kahve içtiği için, ‘’Bari falına da baksaydın’’ diye sıkı eleştirmiştim. Ah benim e*ek kafam; meğer COVID 19’a yakalanan başkanımızın niyeti sorunu kökten çözmekmiş.:)) İnşallah bu arada aklına gelipte bizi de görüşmeye çağırmaz. Şaka bir yana, tekrar başkan ve ailesine geçmiş olsun. Tanrı hiç kimseye, özellikle de evlatlarımıza hastalık yüzü göstermesin. Bende artık sezon finali yapıp tatile çıkmak istiyorum, fakat Bakırköy’de sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor…
‘’Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur.’’ Bakırköy'de yaşadığımız bunca olumsuzlukların izahı olarak kayıtlara geçsin lütfen…

Gün geçmiyor ki Bakırköy’de yeni bir sorunla karşılaşmayalım. Bakmayın siz yüzümüzün güldüğüne, yaşanan sorunlar yüzünden aslında içimizde Müslüm baba konser veriyor.

Bakırköy Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısında 2019 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Belediye Başkanı Kerimoğlu belediyenin15 milyon dolar borcu olduğunu söyledi. Daha sonra söz alan yardımcısı Taşkın Toprak ise, ‘’Bize gelişi 15 milyon, 225 milyondan aşağısı kurtarmaz’’ diyerek başkanı yalanladı. Bunun üzerine söz alan AK Parti sözcüsü ise, ‘’sırf 900 milyon TL. borç 2019’da vardı, belediyenin şu an borcu1 katrilyondur’’ dedi.

Parasızlıktan tuvalet kağıdı bile alamayan, 5 yıldır tek bir projeyi dahi hayata geçiremeyen Bakırköy Belediyesinin borcu, başkan yardımcısı Taşkın Toprak’ın da açıkladığı gibi 225 milyondur… ama DOLAR olarak.

 

Bakırköyspor Vakfı, yıkılan arazisi üzerinde belediyenin değil vakfın söz sahibi olduğunu belirterek mahkemeye müracaat etmişti. Bakırköy 5. Sulh Hukuk Mahkemesi ise vakfı haklı bularak bütün tenis kortu, kapalı spor salonu, açık alan ve diğer kısımlar üzerindeki alanlara, belediyenin müdahalesinin mennine ve fazlaya ilişkin taleplerinin de reddine karar vermişti.

 

Kararı istinafa taşıyan Bakırköy Belediyesi’nin itirazını ret eden mahkeme, söz konusu alanların Bakırköyspor Vakfı’na devrine karar vermiş. Yani yer önce vakfındı, sonra belediyenin oldu, sonra yeniden vakfa geçti. www.yurthaberajansi.com da haberi okuyunca aklıma, rahmetli Aziz Nesin’in ‘’Ağam o zaman biz bu b*ku niye yedik’’ öyküsü geldi. Bakırköylüler belki unutmuştur, iki taraf arasında rant savaşı yaşanırken olan zavallı garibim işçiye oldu ve ekmek parası için orada bulunan işçi başına aldığı darbe sonucu şehit düştü.

Burayla ilgili yaşanacak olan süreci özellikle takip edecek, gelişmelerden sizleri de haberdar edeceğim.

 

Geçtiğimiz günlerde sn. Bülent Kerimoğlu’nun da COVID 19’a yakalanmış olduğunu öğrendim. Öncelikle, kendisine ve değerli ailesine büyük geçmiş olsun. Anneler gününde 40.000 hediye dağıtan başkana hastalık geçirmesine rağmen sorumsuzca davrandığı için çok kızgınım. Anneler şu an, ''acaba bizede corona bulaşmış mıdır'' diye endişeli. Virüs bile,’’yav bu başkan neden bu kadar sorumsuzca davranıyor, yoksa bende mi bir problem var’’ diye kendini sorgulamıştır.

Bu arada Kerimoğlu’nun, Canan Kaftancıoğlu ve diğer muhalifleriyle çok sık görüşmeye başlamasına anlam verememiş, hatta Canan hanımla kahve içtiği için, ‘’Bari falına da baksaydın’’ diye sıkı eleştirmiştim. Ah benim e*ek kafam; meğer COVID 19’a yakalanan başkanımızın niyeti sorunu kökten çözmekmiş.:)) İnşallah bu arada aklına gelipte bizi de görüşmeye çağırmaz.

Şaka bir yana, tekrar başkan ve ailesine geçmiş olsun. Tanrı hiç kimseye, özellikle de evlatlarımıza hastalık yüzü göstermesin.

Bende artık sezon finali yapıp tatile çıkmak istiyorum, fakat Bakırköy’de sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.