Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY BYUAŞ'LA İLGİLİ ŞOK İDDİA...

BAKIRKÖY 19.01.2021 - 15:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY BYUAŞ'LA İLGİLİ ŞOK İDDİA...

Gazetemize gelen ve duyduğumuzda dudaklarımızı uçuklatan bir iddiaya göre; Bakırköy Belediyesi hepimizin artık yakından tanıdığı M.nin aracılığıyla O. İsimli birinin firmasından ‘Bütünleşik iş araçları yazılımı ‘’Bilimp’’i satın almış… https://www.bilimp.com/ adlı siteye girdiğinizde bu yazılımın tüm donanımlarıyla birlikte aylık olarak kiralama fiyatı 915 Tl+kdv… Oysa, gazetemize ulaşan iddialara göre, belediye şirketi BYUAŞ bu yazılım için tam 1 milyon tl. ödemiş. Aynı yazılımın 10 kat daha kapsamlı olanı ise piyasada 80-90 bin tl arasında satın alınabilir. Eğer iddialar doğruysa belediyemizin uğramış olduğu zarar yaklaşık 920 bin tl. Sayın Bülent Kerimoğlu’nun bu iddiaları araştırarak, eğer doğruysa sorumlular hakkında derhal yasal işlem başlatacağına inanıyoruz.   1600 bankamatik çalışanın olduğu Bakırköy Belediyesi, artık maaşları bile ödeyemez duruma geldiği için KÇÖ’ye,(Kısa Çalışma Ödeneği) başvurarak, ilk gelen bilgilere göre 500, son gelen bilgiye göre ise yaklaşık 620 işçiyi KÇÖ’den yararlandırmak istemiş. Kışlık ayakkabıları bile verilmeden, kar-çamur demeden, ayakları buz tutmuş halde sokakları süpüren temizlik işçilerimiz inşallah KÇÖ’ye dâhil edilmezler.   Sayın Başkan; Yeşilköy’de bulunan huzurevinin en son akıbetinin ne olduğu konusunda Bakırköy halkını bilgilendirirseniz seviniriz. Yılda sadece bir kez işlevsel hale gelen Cemevi’ne topladığınız bağışların aynısını Yeşilköy Huzurevi içinde gerçekleştirerek geri kazanabilirseniz çok daha büyük başarıya imza atmış olursunuz. Gerçi, yeni işe aldığınız 60 yaş üstü çalışanları gördükçe sizin yaşlılar için verdiğiniz çabayı inkâr etmek nankörlük olur ama…(!)    Bugün, Bakırköy’ün değerli ismi Hrant Dink’in (Fırat abi) katledilişinin14.üncü yıldönümü. Türkiye'de 1909 yılından bu yana, suikast sonucu öldürülen 62.nci gazeteci olan ve katilleri Pensilvanya da saklanan Fırat abinin tini şad mekânı uçmağ olsun.

Gazetemize gelen ve duyduğumuzda dudaklarımızı uçuklatan bir iddiaya göre; Bakırköy Belediyesi hepimizin artık yakından tanıdığı M.nin aracılığıyla O. İsimli birinin firmasından ‘Bütünleşik iş araçları yazılımı ‘’Bilimp’’i satın almış…
https://www.bilimp.com/ adlı siteye girdiğinizde bu yazılımın tüm donanımlarıyla birlikte aylık olarak kiralama fiyatı 915 Tl+kdv… Oysa, gazetemize ulaşan iddialara göre, belediye şirketi BYUAŞ bu yazılım için tam 1 milyon tl. ödemiş. Aynı yazılımın 10 kat daha kapsamlı olanı ise piyasada 80-90 bin tl arasında satın alınabilir.
Eğer iddialar doğruysa belediyemizin uğramış olduğu zarar yaklaşık 920 bin tl. Sayın Bülent Kerimoğlu’nun bu iddiaları araştırarak, eğer doğruysa sorumlular hakkında derhal yasal işlem başlatacağına inanıyoruz.

 

1600 bankamatik çalışanın olduğu Bakırköy Belediyesi, artık maaşları bile ödeyemez duruma geldiği için KÇÖ’ye,(Kısa Çalışma Ödeneği) başvurarak, ilk gelen bilgilere göre 500, son gelen bilgiye göre ise yaklaşık 620 işçiyi KÇÖ’den yararlandırmak istemiş. Kışlık ayakkabıları bile verilmeden, kar-çamur demeden, ayakları buz tutmuş halde sokakları süpüren temizlik işçilerimiz inşallah KÇÖ’ye dâhil edilmezler.

 

Sayın Başkan; Yeşilköy’de bulunan huzurevinin en son akıbetinin ne olduğu konusunda Bakırköy halkını bilgilendirirseniz seviniriz. Yılda sadece bir kez işlevsel hale gelen Cemevi’ne topladığınız bağışların aynısını Yeşilköy Huzurevi içinde gerçekleştirerek geri kazanabilirseniz çok daha büyük başarıya imza atmış olursunuz. Gerçi, yeni işe aldığınız 60 yaş üstü çalışanları gördükçe sizin yaşlılar için verdiğiniz çabayı inkâr etmek nankörlük olur ama…(!) 

 

Bugün, Bakırköy’ün değerli ismi Hrant Dink’in (Fırat abi) katledilişinin14.üncü yıldönümü. Türkiye'de 1909 yılından bu yana, suikast sonucu öldürülen 62.nci gazeteci olan ve katilleri Pensilvanya da saklanan Fırat abinin tini şad mekânı uçmağ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.