Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE SAHTE DİPLOMA SKANDALLARI DEVAM EDİYOR…

BAKIRKÖY 03.05.2021 - 14:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE SAHTE DİPLOMA SKANDALLARI DEVAM EDİYOR…

Daha önce de sahte diploma skandalının yaşandığı Bakırköy Belediyesinde, ihbarların-iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Gazetemize son dakika ulaşan bir iddiaya göre; 2014 yılından sonra işe alınan personellerden D. isimli şahsın, Zabıta Destek Hizmetlerine geçişi yaptırılmış fakat duyarlı bir vatandaşın CİMER’e yaptığı ihbar sonrası D. isimli personelin diplomaları tetkik edildiğinde kuruma verdiği lise diplomasının sahte olduğu anlaşılmıştır. Görevden el çektirilen D. isimli personel hakkında yasal işlemin başlatılmış olup olmadığı hakkında belediye açıklama yapacak mı? Eğer iddialar doğruysa, bu personelin bugüne kadar almış olduğu maaşların geri alınması için teşebbüste bulunulacak mı? Sahte diplomalı D. isimli personel sayın Kerimoğlu’nun hem köylüsü- yakını, ayrıca koruması olan bir personelin eniştesi mi? Bakırköy Belediyesinde başka sahte diplomalı çalışan olup olmadığı araştırılacak mı?   Yeniden hatırlatalım; 1970 doğumlu biri okuluna hiç ara vermese, en erken 1987 yılında üniversiteye girmesi gerekir, 1985 yılında değil. Başkaca bir şey demeyeceğim.

Daha önce de sahte diploma skandalının yaşandığı Bakırköy Belediyesinde, ihbarların-iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Gazetemize son dakika ulaşan bir iddiaya göre; 2014 yılından sonra işe alınan personellerden D. isimli şahsın, Zabıta Destek Hizmetlerine geçişi yaptırılmış fakat duyarlı bir vatandaşın CİMER’e yaptığı ihbar sonrası D. isimli personelin diplomaları tetkik edildiğinde kuruma verdiği lise diplomasının sahte olduğu anlaşılmıştır.

Görevden el çektirilen D. isimli personel hakkında yasal işlemin başlatılmış olup olmadığı hakkında belediye açıklama yapacak mı?

Eğer iddialar doğruysa, bu personelin bugüne kadar almış olduğu maaşların geri alınması için teşebbüste bulunulacak mı?

Sahte diplomalı D. isimli personel sayın Kerimoğlu’nun hem köylüsü- yakını, ayrıca koruması olan bir personelin eniştesi mi?

Bakırköy Belediyesinde başka sahte diplomalı çalışan olup olmadığı araştırılacak mı?

 

Yeniden hatırlatalım; 1970 doğumlu biri okuluna hiç ara vermese, en erken 1987 yılında üniversiteye girmesi gerekir, 1985 yılında değil. Başkaca bir şey demeyeceğim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.