Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ATAM, ADALAR'DA İZİNDEYİZ...

ADALAR 08.09.2021 - 16:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ATAM, ADALAR'DA İZİNDEYİZ...

Değerli Okurlar; sorunları yazdık olmadı, çizdik olmadı… Özellikle Ada Gazetesi neredeyse her gün çok önemli konuları dile getirdi yine olmadı. Hatta o kadar olmadı ki, birileri ‘’Nasılsa kimse umursamıyor’’ diyerek yüzsüzleştiler.  Kaçak yapılar, işgal edilen sahiller, ortalık yerde elini kolunu sallayarak gezen RANTİLATÖRLER, fahiş fiyatlar, toplanmadığı için dağ gibi yükselen çöpler vs. vs. vs.lere karşın kılını dahi kıpırdatmayan ana muhalefet…. İşte Adalar gerçeği bu. O muhalefet ki; sosyal medyasında Kınalıada Garagözyan Vakfı Gasturman Gayan Çocuk Dinlenme Evini, Musevi hemşehrilerimizin RoşAşana Bayramı’nı tam yazıp, ATATÜRK demekten imtina etmekte… İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı ise, sosyal medyasında RoşAşana Bayramını gününde kutlarken, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı 31 Ağustos’ta kutlamış.(Ona da kutlama denirse) Yani kutlu günümüzün hakkını veren tek parti, genel merkezine-İstanbul İl Başkanına-belediye başkanına rağmen yine CHP Adalar İlçe Başkanı… Sonra da diyorlar ki, ‘’Halk büze nüye oy vörmüyorr''   Neyse, bugün yazımı burada sonlandırıp, aşağıya bir şiir bırakalım. Rahmetli Aziz Nesin'in 'İzindeyiz' şiirinin Adalar’a uyarlanmış hali.   Yüce Atam; Adalar’da hala yaşıyorsak: Edepsizlik sayesinde! Altı oku soruyorsan, Hainlerle işbirliğinde!   CHP Erdem Gül’le beraber, Devrimlerin tavizinde! Vasfedeyim son halimizi, Kalemime ver izin de!   SeyİT Rızacılar-10 Hazirancılar, Onlar Adalar’da daha zinde! ’Atam, Atam..’ derler ama, Bir adınız kaldı burada sizin de..   Halkçılıkla devletçilik: Anlatamam, çok hazin de.. Burada yenilen rüşvetler, Euro’da, Amerikan dövizinde!   Sorma Ata’m, halimizi, Hal mi kaldı anlatacak… Çöplerle boğuşmaktan, Millet tifo-dizanteri olacak..   Sahiller halkın dedin, Hakkını arayan Halk yok ortada Ot yetiştirip festival yapacaktık, O da kaldı kursağımızda   Mavi Marmara olmuş 17 Tl. Kimsenin umurunda olmuyor, Muhalefet nerede diye sorma, Onlar yataklarında uyuyor…   Zinde kuvvet diye söz var, Burada kimse bilmez adresini, Ah izindeyiz, vah izindeyiz! Bugün değil, bu yıl değil, Adalar’da çoktan beri izindeyiz!

Değerli Okurlar; sorunları yazdık olmadı, çizdik olmadı… Özellikle Ada Gazetesi neredeyse her gün çok önemli konuları dile getirdi yine olmadı. Hatta o kadar olmadı ki, birileri ‘’Nasılsa kimse umursamıyor’’ diyerek yüzsüzleştiler.  Kaçak yapılar, işgal edilen sahiller, ortalık yerde elini kolunu sallayarak gezen RANTİLATÖRLER, fahiş fiyatlar, toplanmadığı için dağ gibi yükselen çöpler vs. vs. vs.lere karşın kılını dahi kıpırdatmayan ana muhalefet…. İşte Adalar gerçeği bu.

O muhalefet ki; sosyal medyasında Kınalıada Garagözyan Vakfı Gasturman Gayan Çocuk Dinlenme Evini, Musevi hemşehrilerimizin RoşAşana Bayramı’nı tam yazıp, ATATÜRK demekten imtina etmekte… İYİ Parti Adalar İlçe Başkanlığı ise, sosyal medyasında RoşAşana Bayramını gününde kutlarken, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı 31 Ağustos’ta kutlamış.(Ona da kutlama denirse) Yani kutlu günümüzün hakkını veren tek parti, genel merkezine-İstanbul İl Başkanına-belediye başkanına rağmen yine CHP Adalar İlçe Başkanı… Sonra da diyorlar ki, ‘’Halk büze nüye oy vörmüyorr''

 

Neyse, bugün yazımı burada sonlandırıp, aşağıya bir şiir bırakalım.

Rahmetli Aziz Nesin'in 'İzindeyiz' şiirinin Adalar’a uyarlanmış hali.

 

Yüce Atam;

Adalar’da hala yaşıyorsak:

Edepsizlik sayesinde!

Altı oku soruyorsan,

Hainlerle işbirliğinde!

 

CHP Erdem Gül’le beraber,

Devrimlerin tavizinde!

Vasfedeyim son halimizi,

Kalemime ver izin de!

 

SeyİT Rızacılar-10 Hazirancılar,

Onlar Adalar’da daha zinde!

’Atam, Atam..’ derler ama,

Bir adınız kaldı burada sizin de..

 

Halkçılıkla devletçilik:

Anlatamam, çok hazin de..

Burada yenilen rüşvetler,

Euro’da, Amerikan dövizinde!

 

Sorma Ata’m, halimizi,

Hal mi kaldı anlatacak…

Çöplerle boğuşmaktan,

Millet tifo-dizanteri olacak..

 

Sahiller halkın dedin,

Hakkını arayan Halk yok ortada

Ot yetiştirip festival yapacaktık,

O da kaldı kursağımızda

 

Mavi Marmara olmuş 17 Tl.

Kimsenin umurunda olmuyor,

Muhalefet nerede diye sorma,

Onlar yataklarında uyuyor…

 

Zinde kuvvet diye söz var,

Burada kimse bilmez adresini,

Ah izindeyiz, vah izindeyiz!

Bugün değil, bu yıl değil,

Adalar’da çoktan beri izindeyiz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.