Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Aleyna Tilki GameXte coşturdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 03:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Aleyna Tilki GameXte coşturdu

Bu yıl 16’ncı kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2022’nin, hafta sonundaki sürprizi Aleyna Tilki oldu. İSTANBUL (İGFA) - İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen GameX 2022 hafta sonunda da tüm hızıyla sürdü. Genç yıldız, dijital oyun tutkunlarının buluşma noktası GameX 2022’deki PUBG Mobile standında bir konser verdi. Binlerce genç dillerinden düşürmedikleri şarkıları coşku içinde izlerken, konser renkli görüntülere sahne oldu. Gençler Aleyna Tilki’ye yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, konser sonrası yüzlerce genç fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Fuarda ödüllü turnuvalar ve cosplay yarışmaları nefesleri kesti.  Tüm dünyada milyonlarca kişiyi tutkuyla peşinden sürükleyen dijital oyun kahramanlarını birebir canlandıran Cosplay sanatçılarının yanında milyonlarca takipçili TikTok fenomenleri, Youtuber ve Streamerlar da büyük ilgi topladı.  Herkesin katılabildiği ödüllü yarışmalar ile sayısız ödül ile hediye ürünler katılımcıların oldu. GameX 2022’de ayrıca seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da düzenlendi. Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyan Oyun tutkunlarını bir kez daha buluşturan GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından düzenleniyor.

Bu yıl 16’ncı kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2022’nin, hafta sonundaki sürprizi Aleyna Tilki oldu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen GameX 2022 hafta sonunda da tüm hızıyla sürdü.

Genç yıldız, dijital oyun tutkunlarının buluşma noktası GameX 2022’deki PUBG Mobile standında bir konser verdi. Binlerce genç dillerinden düşürmedikleri şarkıları coşku içinde izlerken, konser renkli görüntülere sahne oldu. Gençler Aleyna Tilki’ye yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, konser sonrası yüzlerce genç fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Fuarda ödüllü turnuvalar ve cosplay yarışmaları nefesleri kesti.  Tüm dünyada milyonlarca kişiyi tutkuyla peşinden sürükleyen dijital oyun kahramanlarını birebir canlandıran Cosplay sanatçılarının yanında milyonlarca takipçili TikTok fenomenleri, Youtuber ve Streamerlar da büyük ilgi topladı.  Herkesin katılabildiği ödüllü yarışmalar ile sayısız ödül ile hediye ürünler katılımcıların oldu. GameX 2022’de ayrıca seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da düzenlendi.

Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyan Oyun tutkunlarını bir kez daha buluşturan GameX, Rönesans Fuarcılık tarafından düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.