Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADALAR'DA ZORLA ATATÜRKÇÜ NASIL OLUNUR...

ADALAR 10.11.2020 - 17:24, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR'DA ZORLA ATATÜRKÇÜ NASIL OLUNUR...

Değerli okurlar; geçmişte yaşadıklarınız-paylaştıklarınız ve söyledikleriniz, siz nereye giderseniz gidin arkanızdan gelirler. Bugün biraz eski defterleri karıştırıp, sn. Gül'ün dünüyle bugününü karşılaştırdım. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül 5 Mart 2019 yılında Tele1 televizyonunda programa katılmış ve ‘’Ben tek insanım, birkaç kişiliğim yok’’ diyerek kendini ifade etmişti. Sayın Gül’ün bu demecinin altına hiç düşünmeden imzamı atarım. Oysa, CHP Genel Merkezi ve Adalı olup da sn. Erdem Gül’e oy verenler ise ısrarla, ‘’Yok vallahi, senin kişiliğin tek olamaz-olmamalı. Biz seni başka kalıba sokup yeni Erdem Gül yaratırız’’ çabaları maalesef sonunda netice vermiştir. Evet, Erdem Gül 2018 yılına kadar kendisine oy veren sözde Atatürkçülerden-Atatürk’ten geçinenlerden çok daha dürüstmüş. İstiklal Marşını okumayışı, Tek Devlet’e karşı oluşuna şaşırmış gibi davrananlara inat, o siyasi düşüncelerinden-abilerinin(Can Dündar, Enis Berberoğlu) yolundan yürümekten hiç taviz vermemiş. Mesela, kendisinin yakın tarihteki tivitır sayfasına baktığımda gerçek düşüncesini hiç saklamadığını görüyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamamış, 10 Kasım 2018 yılında Atama minnet duygularını göstermekten imtina etmiş, 29 Ekim 2018 yılında Cumhuriyet Bayramını kutlamamış, 30 Ağustos 2018 yılında Zafer Bayramını kutlamamış. 29 Temmuz 2018 yılından öncesi tivitır paylaşımları ise silinmiş. Başta Hocalı Katliamı olmak üzere, dünya üzerinde Türklere uygulanan zulüm ve katliamlara ise sığ düşüncesinden dolayı seyirci kalıp dört maymunu oynamış. Peki, dürüst başkanımız son iki yılda neler paylaşmış? Elbette siz çakma Atatürkçüler memnun olun diye kişiliğinden ödün vererek tüm milli bayramları kutlamış. Yani sizlerin sahte mutluluğunuz için kendi kişiliğini heba etmiş. Geçmişte reddettiği tüm milli değerlerimizi artık seve seve kabul etmiş görünüyor ama ben görüntüye asla inanmam. Hani yine, ‘’ben tekim, birkaç kişiliğim yok’’ diyen başkanın hepinizin unuttuğu ve unutmak işine geldiği bir boşanma davası rezaleti vardı. Kayınpederi facebooktan, boşandığı eşi Aslı hanım tivıtır’dan sn. başkana epey giydirmişlerdi… O olayda da sevgili başkan dürüsttü. Çünkü birkaç kişiliğim yok demişti ama Aslı hanımın iddia ettiği gibi birkaç sevgilim yok falan dememişti. Olsa söyler miydi……. söylerdi herhalde! Yine bizim başka kimliği olmayan başkan, adaylık sürecinde neler vaat etmiş neler. Adaya deniz getirmek ve Ot Festivalini saymıyorum bile... Festivaller düzenleyecekmiş, betonlaşmanın önünü kesecekmiş, halkın denize önce bedava sonra az parayla girmesini sağlayacakmış, Adalara nostaljik hava veren faytonları iyileştirecekmiş, gençlere istihdam yaratacakmış, vs. vs. vs. Tabi bunları tek kimlikle yapmak zor olunca, birde dış güçler bizi kıskanmaya başlayınca şimdilik ara vermiş ama en kısa sürede yapacakmış... vallaa bak yeminlen.      

Değerli okurlar; geçmişte yaşadıklarınız-paylaştıklarınız ve söyledikleriniz, siz nereye giderseniz gidin arkanızdan gelirler.

Bugün biraz eski defterleri karıştırıp, sn. Gül'ün dünüyle bugününü karşılaştırdım. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül 5 Mart 2019 yılında Tele1 televizyonunda programa katılmış ve ‘’Ben tek insanım, birkaç kişiliğim yok’’ diyerek kendini ifade etmişti. Sayın Gül’ün bu demecinin altına hiç düşünmeden imzamı atarım.

Oysa, CHP Genel Merkezi ve Adalı olup da sn. Erdem Gül’e oy verenler ise ısrarla, ‘’Yok vallahi, senin kişiliğin tek olamaz-olmamalı. Biz seni başka kalıba sokup yeni Erdem Gül yaratırız’’ çabaları maalesef sonunda netice vermiştir.

Evet, Erdem Gül 2018 yılına kadar kendisine oy veren sözde Atatürkçülerden-Atatürk’ten geçinenlerden çok daha dürüstmüş.

İstiklal Marşını okumayışı, Tek Devlet’e karşı oluşuna şaşırmış gibi davrananlara inat, o siyasi düşüncelerinden-abilerinin(Can Dündar, Enis Berberoğlu) yolundan yürümekten hiç taviz vermemiş.

Mesela, kendisinin yakın tarihteki tivitır sayfasına baktığımda gerçek düşüncesini hiç saklamadığını görüyorum.

18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamamış,

10 Kasım 2018 yılında Atama minnet duygularını göstermekten imtina etmiş,

29 Ekim 2018 yılında Cumhuriyet Bayramını kutlamamış,

30 Ağustos 2018 yılında Zafer Bayramını kutlamamış.

29 Temmuz 2018 yılından öncesi tivitır paylaşımları ise silinmiş. Başta Hocalı Katliamı olmak üzere, dünya üzerinde Türklere uygulanan zulüm ve katliamlara ise sığ düşüncesinden dolayı seyirci kalıp dört maymunu oynamış.

Peki, dürüst başkanımız son iki yılda neler paylaşmış?

Elbette siz çakma Atatürkçüler memnun olun diye kişiliğinden ödün vererek tüm milli bayramları kutlamış. Yani sizlerin sahte mutluluğunuz için kendi kişiliğini heba etmiş. Geçmişte reddettiği tüm milli değerlerimizi artık seve seve kabul etmiş görünüyor ama ben görüntüye asla inanmam.

Hani yine, ‘’ben tekim, birkaç kişiliğim yok’’ diyen başkanın hepinizin unuttuğu ve unutmak işine geldiği bir boşanma davası rezaleti vardı. Kayınpederi facebooktan, boşandığı eşi Aslı hanım tivıtır’dan sn. başkana epey giydirmişlerdi…

O olayda da sevgili başkan dürüsttü. Çünkü birkaç kişiliğim yok demişti ama Aslı hanımın iddia ettiği gibi birkaç sevgilim yok falan dememişti. Olsa söyler miydi……. söylerdi herhalde!

Yine bizim başka kimliği olmayan başkan, adaylık sürecinde neler vaat etmiş neler. Adaya deniz getirmek ve Ot Festivalini saymıyorum bile... Festivaller düzenleyecekmiş, betonlaşmanın önünü kesecekmiş, halkın denize önce bedava sonra az parayla girmesini sağlayacakmış, Adalara nostaljik hava veren faytonları iyileştirecekmiş, gençlere istihdam yaratacakmış, vs. vs. vs. Tabi bunları tek kimlikle yapmak zor olunca, birde dış güçler bizi kıskanmaya başlayınca şimdilik ara vermiş ama en kısa sürede yapacakmış... vallaa bak yeminlen.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.