Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADALAR'DA ŞOK İDDİA....

ADALAR 03.06.2021 - 14:52, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR'DA ŞOK İDDİA....

Adalar Belediyesinin, “2020 Yılı Gelir Gider Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı”  ikinci kez reddedilip herkes, ‘’Peki Şimdi Ne Olacak?’’ diye sorarlarken,  son bir haftadır gazetemize gelen yoğun iddia-ihbarlardan özellikle biri bizleri adeta şok etti. Adalar gündeminin hızına yetişmek bu aralar neredeyse imkansız. İddia, iki belediye meclis üyesinin parti değiştirecekleriyle ilgiliydi. İddia da ismi geçen ve bazı işlerde ortak hareket eden CHP ve AK Partili meclis üyelerinin; yapılan son anketlerde partilerinin oy kaybı yaşaması ve yine kendi partilerinde bekledikleri değeri görememeleri, ilhak edecekleri partide bir sonraki seçimlerde üst görevler verileceğinin vadedilmesi bu kararı almalarında en büyük etkenler olduğu söyleniyor. Yine iddialara göre; bu iki belediye meclis üyesinin eski bir ilçe başkanıyla beraber o partiyi önce kendilerine göre dizayn edip, daha sonra da düzenlenecek törenle rozet takacakları bildirildi. Ne diyelim; demek ki, iki meclis üyemiz o kaybolduğunu zannettiğiniz atlardan ikisine binip gidecekler... Eğer ilçe başkanları; ‘’partimizde kredisi bitmiş olanların limitini yükseltmeye gerek yok, yol veririz giderler’’ diyorlarsa, o ayrı elbette…

Adalar Belediyesinin, “2020 Yılı Gelir Gider Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı”  ikinci kez reddedilip herkes, ‘’Peki Şimdi Ne Olacak?’’ diye sorarlarken,  son bir haftadır gazetemize gelen yoğun iddia-ihbarlardan özellikle biri bizleri adeta şok etti.

Adalar gündeminin hızına yetişmek bu aralar neredeyse imkansız. İddia, iki belediye meclis üyesinin parti değiştirecekleriyle ilgiliydi. İddia da ismi geçen ve bazı işlerde ortak hareket eden CHP ve AK Partili meclis üyelerinin; yapılan son anketlerde partilerinin oy kaybı yaşaması ve yine kendi partilerinde bekledikleri değeri görememeleri, ilhak edecekleri partide bir sonraki seçimlerde üst görevler verileceğinin vadedilmesi bu kararı almalarında en büyük etkenler olduğu söyleniyor.

Yine iddialara göre; bu iki belediye meclis üyesinin eski bir ilçe başkanıyla beraber o partiyi önce kendilerine göre dizayn edip, daha sonra da düzenlenecek törenle rozet takacakları bildirildi.

Ne diyelim; demek ki, iki meclis üyemiz o kaybolduğunu zannettiğiniz atlardan ikisine binip gidecekler...

Eğer ilçe başkanları; ‘’partimizde kredisi bitmiş olanların limitini yükseltmeye gerek yok, yol veririz giderler’’ diyorlarsa, o ayrı elbette…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.