Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Engelsiz Yılbaşı Kutlaması

BAKIRKÖY 30.12.2022 - 19:04, Güncelleme: 30.12.2022 - 19:04
 

Engelsiz Yılbaşı Kutlaması

“Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz”
Görme Özürlüler Derneği’nin düzenlediği engelsiz yılbaşı programında, görme engelli ve Down Sendromlu özel çocuklar aileleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı. Böyle bir gece düzenlediği için GÖZDER yönetimine teşekkür eden katılımcılar, yeni yıla yeni umutlarla girdiklerini söyledi. Görme Özürlüler Derneği Onursal Başkanı Mustafa Ercan organizasyonuyla, hayırsever işadamı FLY Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl’ün sponsorluğunda düzenlenen gecede, görme engelli ve Down Sendromlu özel çocuklarla birlikte aileleri de doyasıya eğlendi. Canlı müzik eşliğinde, dans edip, şarkı söyleyerek, halaylar çeken engelli ve aileleri, “Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz” diyerek, tüm özel günlere yönelik etkinlik hazırlayan Görme Özürlüler Derneği yönetimine teşekkür etti. “Sevgi varsa engel yok” şiarıyla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Dernek Başkanı Ali Varlık, ’Daha iyisini nasıl yapabiliriz’ kaygısı taşıyan bir yönetimden oluştuklarının altını çizerek, “2023 yılının engelli vatandaşlarımıza daha huzurlu ve daha sağlıklı bir hayat getirmesini diliyorum” dedi. Görme Özürlüler Derneği Onursal Başkanı Mustafa Ercan’da, engelli bireyleri sosyal hayatın içine çekmek ve yaşama sevinçlerine katkıda bulunmak amacıyla engelsiz yılbaşı kutlaması düzenlediklerini belirterek, farklılıklarının farkında olan herkese teşekkür etti. Hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile son bulan gecede gönüllerince eğlendiklerini söyleyen engelli ve ailelerinin yanı sıra, özel çocuklar ve aileleri de, gecede emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etti.
“Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz”

Görme Özürlüler Derneği’nin düzenlediği engelsiz yılbaşı programında, görme engelli ve Down Sendromlu özel çocuklar aileleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı. Böyle bir gece düzenlediği için GÖZDER yönetimine teşekkür eden katılımcılar, yeni yıla yeni umutlarla girdiklerini söyledi.
Görme Özürlüler Derneği Onursal Başkanı Mustafa Ercan organizasyonuyla, hayırsever işadamı FLY Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl’ün sponsorluğunda düzenlenen gecede, görme engelli ve Down Sendromlu özel çocuklarla birlikte aileleri de doyasıya eğlendi.
Canlı müzik eşliğinde, dans edip, şarkı söyleyerek, halaylar çeken engelli ve aileleri, “Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz” diyerek, tüm özel günlere yönelik etkinlik hazırlayan Görme Özürlüler Derneği yönetimine teşekkür etti.
“Sevgi varsa engel yok” şiarıyla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Dernek Başkanı Ali Varlık, ’Daha iyisini nasıl yapabiliriz’ kaygısı taşıyan bir yönetimden oluştuklarının altını çizerek, “2023 yılının engelli vatandaşlarımıza daha huzurlu ve daha sağlıklı bir hayat getirmesini diliyorum” dedi.
Görme Özürlüler Derneği Onursal Başkanı Mustafa Ercan’da, engelli bireyleri sosyal hayatın içine çekmek ve yaşama sevinçlerine katkıda bulunmak amacıyla engelsiz yılbaşı kutlaması düzenlediklerini belirterek, farklılıklarının farkında olan herkese teşekkür etti.
Hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile son bulan gecede gönüllerince eğlendiklerini söyleyen engelli ve ailelerinin yanı sıra, özel çocuklar ve aileleri de, gecede emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.