Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY, SPORUN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR…

BAKIRKÖY 24.01.2023 - 13:30, Güncelleme: 25.01.2023 - 12:06
 

BAKIRKÖY, SPORUN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR…

Kültür-Sanatın Başkenti olamadık ama olsun…
Bakırköy Belediyesi özellikle son iki yıldır, spordaki yatırımları ve sporculara verdiği destekler sayesinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerini tesislerinden ücretsiz yararlandıran Bakırköy Belediyesi geçtiğimiz hafta, “Karne Sizden Spor Bizden” projesini devam ettirerek, her yıl olduğu gibi bu sömestr döneminde de çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmeleri için birçok branşta ÜCRETSİZ düzenlediği “Spor Okulu” kayıtlarına devam ediyor. Yine belediyenin verdiği tesis desteği sayesinde, Bakırköy Kadın Futbol Takımımız hazırlık maçlarında rakiplerine dev farklar atarak bu yıl şampiyonluğun tek adayı olduğunu Bakırköylü futbolseverlere bir kez daha ispatladı. Elbette spora verilen destekler karşılıksız kalmıyor. Bakırköy Belediyesine ait Osmaniye Yaşamköy’de ki yüzme tesislerinde çalışmalarına aralıksız devam eden Bakırköy Ata Spor Kulübü yüzücüsü Deniz Kayadelen, Fransa'da düzenlenen Dünya Buz Yüzme Şampiyonası'nda ülkemizi başarı ile temsil ederek 2 Altın, 2 Bronz madalya kazandı. Belediyeden aldıkları destekle, Ulu Önder Atatürk’ün ismine layık olmak için hiç durmadan çalışan-çabalayan Bakırköy Ata Spor Kulübü bugüne kadar pek çok başarıya imza atarak gururumuz oldular. Peki, bu başarılar neler? 1- 20.000' e yakın çocuğumuza yüzme öğretti. 2- 70' den fazla sporcusunu milli takımlarımıza verdi. 3- Türkiye’de paletli yüzmede yıldızlar, gençler ve büyüklerde birçok şampiyonluğa imza attı. 4- Triatlon branşında 4 defa Balkan Şampiyonu oldu. 5- İki sporcusu ile Manş Denizini geçti. 6- Bir sporcusu ile Kuzey Kanalını geçti. 7- Yüzücüleri, Soçi/Rusya ile Giresun/Türkiye arasında (360 km) Sağlıkçılar adına yapılan uluslararası yüzme etkinliğinde takım içinde en uzun mesafeyi yüzdü. 8- Sıcak deniz ve havuz şampiyonlukları yanında uluslararası soğuk su (4°) yarışmalarında da Dünya Şampiyonluğu yaşadı. 9- Kulüplerarası paletli yüzme Dünya Şampiyonalarında gençler ve büyüklerde şampiyon oldu. 10- Havuz Apneası Avrupa Şampiyonasında Dünya Rekoru kırdı. 11- Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu. 12- Sualtı Sporlarında büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandıran ilk kulüp olma başarısını elde etti.   Aman nazar değmesin diyerek spora ve sporculara verilen destek için Bakırköy Belediyesini bir kez daha kutlayalım. Emperyalistler ve onların ülkemizdeki uşakları tarafından kahpece katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'yu unutmak ihanettir. Tinin şad mekanın daim uçmağ olsun Uğur Abi...
Kültür-Sanatın Başkenti olamadık ama olsun…

Bakırköy Belediyesi özellikle son iki yıldır, spordaki yatırımları ve sporculara verdiği destekler sayesinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmeye başladı.

İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerini tesislerinden ücretsiz yararlandıran Bakırköy Belediyesi geçtiğimiz hafta, “Karne Sizden Spor Bizden” projesini devam ettirerek, her yıl olduğu gibi bu sömestr döneminde de çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmeleri için birçok branşta ÜCRETSİZ düzenlediği “Spor Okulu” kayıtlarına devam ediyor.

Yine belediyenin verdiği tesis desteği sayesinde, Bakırköy Kadın Futbol Takımımız hazırlık maçlarında rakiplerine dev farklar atarak bu yıl şampiyonluğun tek adayı olduğunu Bakırköylü futbolseverlere bir kez daha ispatladı.

Elbette spora verilen destekler karşılıksız kalmıyor. Bakırköy Belediyesine ait Osmaniye Yaşamköy’de ki yüzme tesislerinde çalışmalarına aralıksız devam eden Bakırköy Ata Spor Kulübü yüzücüsü Deniz Kayadelen, Fransa'da düzenlenen Dünya Buz Yüzme Şampiyonası'nda ülkemizi başarı ile temsil ederek 2 Altın, 2 Bronz madalya kazandı.

Belediyeden aldıkları destekle, Ulu Önder Atatürk’ün ismine layık olmak için hiç durmadan çalışan-çabalayan Bakırköy Ata Spor Kulübü bugüne kadar pek çok başarıya imza atarak gururumuz oldular.

Peki, bu başarılar neler?

1- 20.000' e yakın çocuğumuza yüzme öğretti.

2- 70' den fazla sporcusunu milli takımlarımıza verdi.

3- Türkiye’de paletli yüzmede yıldızlar, gençler ve büyüklerde birçok şampiyonluğa imza attı.

4- Triatlon branşında 4 defa Balkan Şampiyonu oldu.

5- İki sporcusu ile Manş Denizini geçti.

6- Bir sporcusu ile Kuzey Kanalını geçti.

7- Yüzücüleri, Soçi/Rusya ile Giresun/Türkiye arasında (360 km) Sağlıkçılar adına yapılan uluslararası yüzme etkinliğinde takım içinde en uzun mesafeyi yüzdü.

8- Sıcak deniz ve havuz şampiyonlukları yanında uluslararası soğuk su (4°) yarışmalarında da Dünya Şampiyonluğu yaşadı.

9- Kulüplerarası paletli yüzme Dünya Şampiyonalarında gençler ve büyüklerde şampiyon oldu.

10- Havuz Apneası Avrupa Şampiyonasında Dünya Rekoru kırdı.

11- Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu.

12- Sualtı Sporlarında büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandıran ilk kulüp olma başarısını elde etti.

 

Aman nazar değmesin diyerek spora ve sporculara verilen destek için Bakırköy Belediyesini bir kez daha kutlayalım.

Emperyalistler ve onların ülkemizdeki uşakları tarafından kahpece katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'yu unutmak ihanettir. Tinin şad mekanın daim uçmağ olsun Uğur Abi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Selvi Sarıtaç
(25.01.2023 11:49 - #285)
Buradaki en büyük teşekkür Bakırköy halkına, dönemin meclis üyelerine yapılmalı. Çocuklara spor yapma imkanı sağlayan Atatürk Yaşam Köyü'nü devir etmeye kalkan Bülent Kerimoğlu'nun nasıl bir yönetici olduğu da ortada. Eğer devir etmesine dönemin meclis üyeleri ve Bakırköy halkı karşı çıkmasaydı, şimdi elinde övünecek tek bir şeyi kalmayacaktı.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.