MUHİTTİN BÖCEK VEFAT MI ETTİ?

Koah ve Astım’ı bulunan, ayrıca şeker rahatsızlığı olan Böcek, durumunun kötüye gitmesi üzerine 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu. Koronavirüs tedavisinin ardından akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Başkan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine geçtiğimiz haftalarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Bu sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilen Başkan Böcek'in solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusunda açılan delik) uygulanmıştı. 

Seçildiği andan itibaren yoğun bir çalışma temposuna girerek büyük başarılara imza atan ve oy veren-vermeyen herkesin takdirini toplamayı başaran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında bugün ortaya atılan bir iddiaya göre; Muhittin Böcek'in Covid-19 sebebiyle beyin ölümünün gerçekleştiği, ancak siyasi bir kargaşa oluşmaması amacıyla yerine geçecek kişi belirlenene kadar ölüm haberinin açıklanmasının birkaç gün geciktirileceğidir.

Şayet bu iddialar doğru ise Antalya çok değerli bir ismi kaybetmiş olacaktır. Umarız bu iddialar doğru değildir ve Sayın Başkan bir an önce sağlığına kavuşur.