KOD ADI: COVID 19 CANAN

Bana, ‘’neden Canan Kaftancıoğlu’na bu kadar düşmansın’’ diye soruyorlar.

Oğuz Kaan Salıcı’nın emir kulu olan,

COVID 19'dan daha tehlikeli,

Kripto HDP’li,

Atatürk ilke ve inkılaplarına düşman,

10 Aralık Hareketinin maşası,

Soykırım yalanının kaşesi,

FETÖ ve diğer terör örgütlerinin yasal şasesi,

CHP’de kalmış üç-beş gerçek Atatürkçü üyenin ihracı için elinden geleni ardına koymayan biri olduğu için sevmem…

Üç-beş gerçek Atatürkçü sözüne alınmayın. ‘’Kemalizm faşistliktir’’ diyenlere alkış tutan, Seyit Rıza için ağıtlar yakan, her zorlayıcı otoriter rejimi, yönetimi, süreci vs. faşizm diye niteleyenler olarak partide yüzde 98 çoğunluğa sahipsiniz. Başbuğ Atatürk'e olan sevginiz yalan-riyadan ibarettir... Bugün Ulu Önder Atatürk tekrar çıkıp gelse, (Allah'tan en büyük dileğimdir) Atatürkçüyüm diyen partililerin yüzde 56’sını İstiklal Mahkemelerinde yargılatıp sallandırır, geri kalanların yüzde 98’inin ise yüzüne tükürüp partiden kovardı.

Canan'ı sevmem çünkü en son üç Atatürkçüyü darağacına gönderdi. Corona virüsü ülkeyi sarmış, her gün onlarca vatandaşın canını alırken, CNN Türk’e boykot kararına uymadıkları gerekçesiyle parti disiplinine sevkedilen Mehmet Sevigen, İrem Çiçek, Ümit Kocasakal CHP’den ihraç edildiler. Yani anlayacağınız, mahalle yanarken genel merkez yine saçını taramaya devam etti.

En çok da İrem Çiçek ve Ümit Kocasakal’a üzüldüm.

İrem Çiçek kızımızı Ergenekon sürecinde tanıdım. Değme erkeğim diye dolaşanlar o sancılı günlerde analarının etekleri altına saklanırken, avukat İrem kızımız yılmadı, pes etmedi ve FETÖ’ye karşı başta babası olmak üzere kumpas mağdurlarını savundu.

Ümit Kocasakal’ı zaten tanımayanınız yoktur. Gerçek Atatürkçüdür. FETÖ’nün en büyük düşmanlarından, Ergenekon sürecinin korkusuz kahramanlarındandır.

Mehmet Sevigen ise bildiğiniz üzere FETÖ’nün tezgahı sonucu kasetle giden sayın Baykal’ın sağ koluydu.

İhraç edilen üç partilinin ortak noktası ne?

Elbette, FETÖ’ye düşmanlıkları…

Üç gerçek partili, üç nefer, üç Atatürkçünün ipini çektiler darağacında sorgusuz-sualsiz-düşmanca…genel merkezin cellatları.

 

Geçmişi kısaca hatırlayın diye http://tekhabergazetesi.com/videolar-video-feto-ve-chp-arasIndaki-is-birligi-varan-1-152.html