Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbul Emniyeti'ni üzen haber: Hilmi Korhan Zilcioğlu vefat etti

ARŞİV 05.02.2020 - 17:36, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

İstanbul Emniyeti'ni üzen haber: Hilmi Korhan Zilcioğlu vefat etti

İstanbul Emniyeti'ni üzen haber: Hilmi Korhan Zilcioğlu vefat etti Bir süredir kanser tedavisi gören eski İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hilmi Korhan Zilcioğlu hayatını kaybetti. Hilmi Korhan Zilcioğlu, yaklaşık 2 ay önce kanser tedavisi görmek için yattığı Bakırköy'deki özel bir hastanede dün hayatını kaybetti. Evli ve bir kız çocuk babası olan Zilcioğlu, İstanbul'daki birçok emniyet biriminde çeşitli görevler almıştı. Hilmi Korhan Zilcioğlu'nun cenazesi yarın Ataköy 5.Kısım Ömer Duruk Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Bakırköy Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, ilçelerine ve İstanbul’a büyük emekleri geçen Hilmi Korhan Zilcioğlu’na rahmet, tüm emniyet teşkilatına ve Zilcioğlu ailesine başsağlığı diledi. Hilmi Korhan Zilcioğlu, 1994 yılında Komiser Yardımcısı olarak Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başladı. Zilcioğlu, 2000 - 2004 yılları arasında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde göre yaptıktan sonra İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. İstanbul'da göreve başladıktan sonra 2009 yılına kadar Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü kadrolarında görev yaptı. Zilcioğlu,  2009 yılında Eyüp İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı'na getirildi. Zilcioğlu, 2012 yılında Bakırköy İlçe Emniyet Müdür oldu. 2014 yılında Turizm Şube Müdürü görevine getirilen Zilcioğlu, aynı zamanda Polisevi Şube Müdürlüğü'nü de yaptı. 2017 yılında ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirildi. Selvi SARITAÇ

İstanbul Emniyeti'ni üzen haber: Hilmi Korhan Zilcioğlu vefat etti

Bir süredir kanser tedavisi gören eski İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hilmi Korhan Zilcioğlu hayatını kaybetti.

Hilmi Korhan Zilcioğlu, yaklaşık 2 ay önce kanser tedavisi görmek için yattığı Bakırköy'deki özel bir hastanede dün hayatını kaybetti. Evli ve bir kız çocuk babası olan Zilcioğlu, İstanbul'daki birçok emniyet biriminde çeşitli görevler almıştı. Hilmi Korhan Zilcioğlu'nun cenazesi yarın Ataköy 5.Kısım Ömer Duruk Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Bakırköy Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, ilçelerine ve İstanbul’a büyük emekleri geçen Hilmi Korhan Zilcioğlu’na rahmet, tüm emniyet teşkilatına ve Zilcioğlu ailesine başsağlığı diledi.

Hilmi Korhan Zilcioğlu, 1994 yılında Komiser Yardımcısı olarak Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başladı. Zilcioğlu, 2000 - 2004 yılları arasında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde göre yaptıktan sonra İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. İstanbul'da göreve başladıktan sonra 2009 yılına kadar Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü kadrolarında görev yaptı. Zilcioğlu,  2009 yılında Eyüp İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı'na getirildi. Zilcioğlu, 2012 yılında Bakırköy İlçe Emniyet Müdür oldu. 2014 yılında Turizm Şube Müdürü görevine getirilen Zilcioğlu, aynı zamanda Polisevi Şube Müdürlüğü'nü de yaptı. 2017 yılında ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirildi.

Selvi SARITAÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.