Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhuriyet Meydanının adı Tarık Akan olarak değiştirildi.

ARŞİV 05.02.2020 - 16:51, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Cumhuriyet Meydanının adı Tarık Akan olarak değiştirildi.

Bakırköy Belediye Meclisinin Şubat ayı ikinci toplantısına başkanlık teklifi olarak gelen öneri, CHP’li meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi. Önergenin önce komisyonda değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Ak Partili Meclis Üyesi Servet Toroman'a cevap veren meclis başkanı Mahir Çelik, Başkan Kerimoğlu'nun vatandaşlardan gelen talebe dayanarak böyle bir önergeyi direk başkanlık teklifi olarak meclise sunduğunu ifade etti. Yapılan oylamada Ak Parti Gurubu ve MHP’li meclis üyelerinin ret oyuna karşılık, CHP’li meclis üyelerinin oy çokluğu ile 2002 yılından beri Cumhuriyet Meydanı olarak kullanılan Bakırköy Özgürlük Meydanına 2016 yılında hayatını kaybeden Yeşilçam’ın unutulmaz jönü Bakırköylü Sanatçı Tarık Akan’ın ismi verildi. Selvi SARITAÇ

Bakırköy Belediye Meclisinin Şubat ayı ikinci toplantısına başkanlık teklifi olarak gelen öneri, CHP’li meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Önergenin önce komisyonda değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Ak Partili Meclis Üyesi Servet Toroman'a cevap veren meclis başkanı Mahir Çelik, Başkan Kerimoğlu'nun vatandaşlardan gelen talebe dayanarak böyle bir önergeyi direk başkanlık teklifi olarak meclise sunduğunu ifade etti.

Yapılan oylamada Ak Parti Gurubu ve MHP’li meclis üyelerinin ret oyuna karşılık, CHP’li meclis üyelerinin oy çokluğu ile 2002 yılından beri Cumhuriyet Meydanı olarak kullanılan Bakırköy Özgürlük Meydanına 2016 yılında hayatını kaybeden Yeşilçam’ın unutulmaz jönü Bakırköylü Sanatçı Tarık Akan’ın ismi verildi.

Selvi SARITAÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.