Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'DA YALAN RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR...

ADALAR 23.11.2020 - 12:57, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR'DA YALAN RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR...

Değerli okurlar; bazı haberler vardır ki, yazmaya bile gerek duymazsınız. İşte bu haber de onlardan biri. Yalan beyanda bulunarak ‘’ TAAHHÜDÜ İHLAL ‘’ suçu işleyen tüm siyasileri de, belki bir gün Cumhuriyet Savcılarımız taahhütlerini yerine getirmedikleri için mahkemeye çağır, YÜCE TÜRK MİLLETİ adına hesap sorarlar. İMZA KARŞILIĞI VERİLEN TAAHHÜD:   SONUÇ;   Yorum ve takdir elbette siz ADALILARIN....

Değerli okurlar; bazı haberler vardır ki, yazmaya bile gerek duymazsınız. İşte bu haber de onlardan biri.

Yalan beyanda bulunarak ‘’ TAAHHÜDÜ İHLAL ‘’ suçu işleyen tüm siyasileri de, belki bir gün Cumhuriyet Savcılarımız taahhütlerini yerine getirmedikleri için mahkemeye çağır, YÜCE TÜRK MİLLETİ adına hesap sorarlar.

İMZA KARŞILIĞI VERİLEN TAAHHÜD:

 

SONUÇ;

 

Yorum ve takdir elbette siz ADALILARIN....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.